طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته

Share
آش رشته یک آش رشته کلاسیک ایرانی با لوبیا و سبزی است که به شدت معطر، فوق‌العاده لذیذ، سرشار از مواد مغذی و به تنهایی یک وعده غذایی سالم است. معجزه‌ای که در یک قابلمه به شما داده می‌شود تا یک غذای مقوی و خوشمزه را به دست آورید.
این سوپ باورنکردنی در کنار آثار کلاسیک ایرانی دیگر مانند قورمه سبزی، فسنجان، لوبیا پلو قرار میگیرد.


پیشنهاد می کنیم ازغذاهای آماده گیلانی مانند کنسرو آش رشته گیلانی که از مرغوب ترین مواد اولیه و بهترین رسپی تهیه شده است بچشید و نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید.
 
آش رشته چیست؟

این سوپ سالم که به طور سنتی به نام آش رشته شناخته می شود، محبوب ترین سوپ ایرانی است. در زمان های جشن سال نو ایرانی سرو می شود، اما در سراسر سال نیز سرو می شود.
در اینجا من یک دستور پخت سنتی کامل را برای شما به اشتراک می گذارم. اما اجازه ندهید تعداد مواد تشکیل دهنده شما را از امتحان این سوپ بسیار محبوب منصرف کند. شما با این سوپ یک وعده غذایی کامل می خورید، مانند حلیم – که یک غذای کلاسیک خوشمزه دیگر است.
 
چرا باید این سوپ را درست کنید

شما باید این سوپ را نه تنها به خاطر طعم فوق العاده اش، بلکه به دلیل خاصیت غذایی فوق العاده اش امتحان کنید. لوبیا، سبزی، غلات - همه در ادویه جات آغشته شده و با هم در یک سوپ خامه ای معطر پخته شده است.
ممکن است کمی طول بکشد تا مواد را تهیه کنید. اما این ارزش تلاش را خواهد داشت. و در ماه های سرد سال، این سوپ سالم و نشاط آور خوشمزه باید در فهرست دستور غذای های شما باشد. یک نکته - طعم آن روز بعد حتی بهتر است!
 
مواد لازم:
  • لوبیا چیتی 3 پیمانه
  • نخود 2 پیمانه
  • عدس 1 پیمانه
  • رشته 1 کیلو
  • سبزی آش رشته 2 کیلو
 
طرز پخت
  1. نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و دو بار آب آن را عوض کنید.
  2. ابتدا نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس کردید بشورید و داخل زود پز به مدت 2 ساعت بپزید.
  3. عدس ها را هم بپزید.
  4. ته قابلمه روغن زیاد بریزید و زردچوبه را با روغن تفت دهید.
  5. بعد روی آن آب جوش بریزید و سبزی هارا به آن اضفه کنید تا داخل آب جوش بپزد.
  6. سپس رشته رو اضافه کنید و هم بزنید.
  7. حبوبات پخته شده را اضافه کنید. سپس مقداری روغن زیتون اضافه کنید و هم بزنید تا آش جا بیفتد.
  8. نیم ساعت قبل از کشیدن، دو قاشق آرد سفید را با آب سرد حل میکنیم و به آش در حال جوشیدن اضافه می کنیم و هم می زنیم.
  9. در آخر پیاز داغ، سیر داغ، کشک، نعنا داغ، کشک و زعفران اضافه کنید و آش را نوش جان کنید.
 
نکات و ترفندهای حرفه ای
  • برای طعم اصیل و بهترین طعم، از سبزیجات تازه و لوبیا خشک برای پختن استفاده کنید.
  • رشته (رشته ایرانی) را می توانید در فروشگاه ها یا آنلاین پیدا کنید. اما رشته های ایرانی خیلی بهتر شکل خود را حفظ می کنند.
  • به طور سنتی از کشک برای تزیین کردن آش رشته استفاده می شود.
  • آب برای این سوپ خوب عمل می کند. اما می توانید از آب گوشت بره، گوشت گاو یا آب سبزیجات هم استفاده کنید.
  • آماده کردن: می توانید لوبیاها را خیس کرده و بپزید. سبزی را خرد کنید. پیاز را می توان یک روز قبل خرد کرد.
 
طرز تهیه آن با کنسرو لوبیا

پیازها، عدس ها و سبزی ها را با پیروی از مراحل دستور زیر بپزید تا نرم شوند. کنسرو لوبیا را حدود 15 دقیقه قبل از اضافه کردن رشته فرنگی اضافه کنید.
 
یک دیگ سوپ سالم
  • پتانسیل غذایی شگفت انگیز این سوپ در انواع حبوبات و سبزی ها نهفته است.
  • لوبیا منبع عالی پروتئین، فیبر غذایی، ویتامین های گروه B و چندین ماده معدنی است.
  • کربوهیدرات های دیر هضم و محتوای فیبر بالای لوبیا به جلوگیری از افزایش سریع قند خون کمک می کند و بنابراین برای افراد مبتلا به دیابت و مقاومت به انسولین مفید است.
  • لوبیاها همچنین منبع خوبی از فیبرهای محلول کاهش دهنده کلسترول هستند.
  • علاوه بر این، لوبیا به دلیل داشتن فیبر و مواد معدنی بالا، بسیار سالم برای قلب محسوب می شود.
  • گیاهان و سبزی ها باعث تقویت بیشتر ویتامین ها، مواد معدنی و فیتوشیمیایی این سوپ فوق العاده ایرانی می شود.
 
گیاهخواران

VEGAN: افراد گیاهخوار از آب گوشت استفاده نکنید. کشک یا را کنار بگذارید. می توانید از سرکه یا هر جایگزین گیاهی مناسب برای خامه ترش استفاده کنید.
• بدون لبنیات: از کشک خودداری کنید. از سرکه، آب لیمو استفاده کنید.
• بدون گلوتن: آرد را حذف کنید یا از نشاسته ذرت استفاده کنید و به جای رشته از رشته فرنگی لینگوینی بدون گلوتن استفاده کنید.
LOWER CARB: میزان مصرف حبوبات را کاهش دهید.
 
 
 
 
 


  1         2         3         4         5      

+