کنسرو تن ماهی همچنین منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 است که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
کنسرو تن ماهی ارزان است و می تواند سال ها در کمد شما دوام بیاورد و می توانید با خیال راحت از تمام مزایای کنسرو ماهی تن بهره مند شوید.
گیلانی فود تولید کننده انواع کنسرو غذای آماده، خورشت، خوراک، تن ماهی و چاشنی با کیفیت بالا هست.گیلانی فود تولید کننده کنسرو ماهی تن در طعم های مختلف شامل
- کنسرو ماهی تن در روغن با فلفل چیلی گیلانی
- کنسرو ماهی تن در روغن گیلانی
- کنسرو ماهی تن در روغن زیتون گیلانی
- کنسرو ماهی تن در روغن با سیر گیلانی
- کنسرو ماهی تن در آب نمک گیلانی
- کنسرو قلیه ماهی با تن گیلانی
- کنسرو ماهی تن زعفرانی گیلانی
- کنسرو ماهی تن دودی گیلانی
- کنسرو ماهی تن در روغن با سبزیجات گیلانی
6 مزیت کنسرو تن ماهی برای سلامتی
1. پروتئین بدون چربی به شما کمک می کند تا ماهیچه ها، پوست و استخوان های سالم داشته باشید.
یک وعده ماهی تن در آب حاوی 24 گرم پروتئین کامل است. و همین مقدار کنسرو ماهی تن در روغن 32 گرم به ارمغان می آورد. این پروتئین کامل نامیده می شود، زیرا دارای آمینو اسیدهایی است که بدن شما نمی تواند آن را تولید کند. این اسیدهای آمینه به شما در ساخت عضلات، پوست، استخوان ها و غضروف کمک می کنند و به شما در تولید هورمون ها و آنتی بادی های مهم کمک می کنند. علاوه بر این، پروتئین نسبت به کربوهیدرات ها و چربی ها مدت طولانی تری احساس سیری به شما می دهد و در صورت نیاز بدن می تواند از پروتئین به عنوان منبع انرژی استفاده کند.
2. اسیدهای چرب امگا 3 ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.
کنسرو تن ماهی منبع عالی از اسیدهای چرب ضروری امگا 3 DHA و EPA است. این منبع حتی بهتر از ماهی تن تازه است. رژیم غذایی سرشار از امگا 3 با کاهش خطر کلی بیماری قلبی، کاهش سطح التهاب و کاهش تری گلیسیرید خون همراه است. به این دلیل و دلایل دیگر، USDA توصیه میکند که حداقل دو بار در هفته غذای دریایی را در مجموع 8 تا 10 اونس مصرف کنید.
3. ویتامین D استخوان ها و سیستم ایمنی شما را قوی نگه می دارد.
ماهی تن یکی از معدود غذاهایی است که به طور طبیعی حاوی ویتامین D است، با حدود 50 تا 100 واحد بین المللی (IU) در هر وعده. ویتامین D برای سلامت استخوان ها بسیار مهم است زیرا به بدن ما در جذب کلسیم کمک می کند وبه ما کمک می کند خلق و خوی خود را تنظیم کنیم و خطر ابتلا به افسردگی را کاهش دهیم.
4. ویتامین B-12 انرژی و عملکرد مغز شما را افزایش می دهد.
کنسرو ماهی تن نیز سرشار از ویتامین B-12 است. به طور متوسط، یک قوطی تن ماهی حاوی 2 میکروگرم ویتامین B-12 است که برابر با مقدار توصیه شده روزانه ویتامین B-12 برای بزرگسالان است. بدن شما برای تولید DNA، گلبول های قرمز و سایر عملکردهای اصلی به B-12 متکی است. سطوح کافی B-12 عملکرد مغز را بهبود می بخشد، سطح انرژی را افزایش می دهد و خطر ابتلا به کاهش بینایی مرتبط با افزایش سن را که بیشتر افراد 50 ساله و بالاتر را تحت تاثیر قرار می دهد، کاهش می دهد.
5. مواد معدنی ضروری به سلامت کلی بهتر کمک می کنند.
کنسرو ماهی تن حاوی بسیاری از مواد معدنی مهم مانند آهن، فسفر، سلنیوم و پتاسیم است. کمبود این مواد معدنی می تواند علائمی مانند ضعف عضلانی، خستگی، آریتمی قلبی و مشکل تنفسی را ایجاد کند. مهم است که مطمئن شوید مواد معدنی مورد نیاز خود را از آنچه می خورید دریافت می کنید زیرا کمبود مواد معدنی حتی می تواند تهدید کننده زندگی باشد.
6. کم چربی
کنسرو تن ماهی نسبت به سایر پروتئین های حیوانی مانند مرغ و گوشت گاو چربی کمتری دارد. همانطور که انتظار دارید، کالری و چربی سالاد تن بیشتر است و کنسرو ماهی تن در روغن حاوی چربی بیشتری نسبت به بسته بندی آب است. یک وعده کنسرو ماهی تن در روغن حاوی 2.3 گرم چربی کل است، در حالی که همان وعده ماهی تن سبک در آب حاوی کمتر از یک گرم است. سطح چربی بالاتر نیز با کالری بالاتر در یک قوطی ماهی تن مرتبط است: ماهی تن بسته بندی شده با روغن دارای 56 کالری است که بیش از دو برابر کالری ماهی تن در آب است.
در اینجا خطرات بالقوه سلامتی کنسرو ماهی تن آورده شده است:
جیوه: برخی از انواع ماهی از جمله ماهی تن ممکن است به جیوه آلوده شوند. جیوه یک فلز سنگین است که می تواند باعث آسیب عصبی در انسان شود. خبر خوب این است که ماهی تن همچنین حاوی سطح بالایی از ماده معدنی سلنیوم است که از شما در برابر سمیت جیوه محافظت می کند.
سدیم: ماهی تن تازه سطح کمی سدیم دارد اما در طول فرآوری کنسرو ماهی تن، معمولاً سدیم اضافه می شود. یک وعده می تواند تا 22 درصد از مصرف روزانه توصیه شده را داشته باشد.
سوالات متداولدر ماهی تن چقدر پروتئین وجود دارد؟
کنسرو ماهی تن حاوی بسیاری از مواد معدنی مهم مانند آهن، فسفر، سلنیوم و پتاسیم است. کمبود این مواد معدنی می تواند علائمی مانند ضعف عضلانی، خستگی، آریتمی قلبی و مشکل تنفسی را ایجاد کند.
آیا ماهی تن امگا 3 بیشتری نسبت به ماهی آزاد دارد؟
نه، ماهی تن اسیدهای چرب امگا 3 بیشتری نسبت به سالمون ندارد. یک وعده ماهی سالمون می تواند 1 تا 2 گرم امگا 3 داشته باشد، در حالی که ماهی تن معمولاً کمتر از نیم گرم در هر وعده دارد. با این حال، ماهی تن همچنان منبع خوبی از امگا 3 است - فقط باید آن را بیشتر بخورید تا نیاز روزانه امگا 3 خود را برآورده کنید.
چند وقت یکبار می توانید ماهی تن بخورید؟
دلیلی وجود ندارد که هر روز ماهی تن بخورید، زیرا خوردن یک رژیم غذایی متنوع برای سلامت کلی شما مهم است. به طور کلی، ایده خوبی است که حداقل 2 تا 3 بار در هفته ماهی بخورید تا مطمئن شوید که امگا 3 کافی در رژیم غذایی خود دریافت می کنید. FDA توصیه می کند که کودکان 1-11 ساله و زنان باردار یا شیرده
مصرف ماهی تن خود را به بیش از یک وعده در هفته محدود کنند.
آیا می توانید ماهی تن را با رژیم کتو بخورید؟
بله، ماهی تن هم دوستدار کتو است. از آنجایی که اساساً حاوی کربوهیدرات صفر است، به راحتی در هر رژیم غذایی با پروتئین بالا قرار می گیرد. با این حال، اگر رژیم کتو دارید، ممکن است بخواهید کنسرو ماهی تن در روغن را انتخاب کنید زیرا چربی بیشتری دارد.
آیا ماهی تن برای قلب شما مفید است؟
بله، تن ماهی یک انتخاب عالی برای یک برنامه غذایی سالم برای قلب است. حاوی مقدار کمی چربی اشباع شده و مقدار زیادی اسیدهای چرب غیراشباع است. این شامل اسیدهای چرب امگا 3 است که التهاب و خطر کلی بیماری قلبی شما را کاهش می دهد.