در مورد مزایای استفاده از سبزیجات کنسرو شده در آشپزخانه خود بیشتر بدانید. از جمله مقایسه مواد مغذی و مزایای سلامتی.
کنسو ها یک گزینه راحت و آماده هستند که در تمام طول سال در دسترس هستند. به علاوه، آنها یک راه حل ساده برای تامین کردن 5 تا 9 وعده توصیه شده سبزیجات در روز هستند.
به همین دلیل، سبزیجات کنسرو شده دارای مقادیر مشابه یا بالاتری از مواد مغذی مانند محصولات تازه یا منجمد هستند.
در مورد رب گوجه فرنگی، در واقع میزان لیکوپن و بتاکاروتن بیشتری نسبت به تازه دارند! این به دلیل فرآیند گرم کردن کنسرو است که باعث افزایش سطح این مواد مغذی ضد التهابی می شود.
به عنوان یک متخصص تغذیه، من همیشه توصیه می کنم گزینه هایی مانند سبزیجات کنسرو شده بدون نمک را انتخاب کنید. این به شما امکان می دهد سدیم اضافی و قندهای اضافه شده را کاهش دهید.
وقتی میخواهم یک غذای آسان را بدون رفتن به فروشگاه درست کنیم، به سبزیجات کنسرو شده تکیه می کنیم. به عنوان مثال، درست کردن سالاد سبزیجات یا پاستا با مواد کنسرو شده بسیار آسان است.
در نهایت، فراموش نکنید که غذاهای کنسرو شده قابل بازیافت هستند. این امر به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای که از محل های دفن زباله ایجاد می شود کمک می کند. به سادگی قوطی را قبل از افزودن به سطل بازیافت خود بشویید. این قوطیها از فلز ساخته شدهاند که میتوان آنها را برای همیشه و بدون افت کیفیت بازیافت کرد!
غذاهای کنسرو شده چگونه ساخته می شوند؟
آمریکایی ها هر هفته حدود 5 تا 6 قوطی سبزیجات کنسرو شده مصرف می کنند. اما این کنسرو ها چگونه تولید می شوند؟- همه چیز با پرورش دادن زمین توسط کشاورزان محلی شروع می شود تا سبزیجات لذیذی را که ما می شناسیم و دوست داریم مانند گوجه فرنگی، لوبیا سبز، ذرت و [1]غیره ایجاد کنند.
- سپس، محصول توسط هزاران مرد و زن سخت کوش چیده، شسته و آماده می شود. بسته به نوع کنسرو، قبل از کنسرو کردن، آن را به صورت مکعبی، هسته دار یا بلانچ می شوند.
- سپس قوطی ها معمولاً قبل از مهر و موم شدن با آب پر می شوند.
- در نهایت، قوطی ها برای مدت طولانی تا دمای معینی گرم می شوند تا اطمینان حاصل شود که باکتری های مضر را از بین می برد.
مزایای کنسرو سبزیجات چیست؟
خوردن سبزیجات کنسرو شده فواید زیادی دارد. سبزیجات کنسرو شده مقرون به صرفه، مغذی، خوشمزه و آسان برای استفاده هستند! این بدان معنا نیست که ما باید محصولات تازه را از رژیم غذایی خود حذف کنیم، بلکه تعادلی بین همه انواع محصولات از جمله تازه، منجمد و کنسرو شده ایجاد کنیم!1. غذاهای کنسرو شده مقرون به صرفه هستند
اگر به دنبال گزینه ای برای تولید کم هزینه هستید، کنسروها باید مورد علاقه شما باشند! همتایان کنسرو شده تقریبا همیشه مقرون به صرفه تر هستند و قیمت هایی تا 20 درصد کمتر از قیمت تازه دارند.2. غذاهای کنسرو شده راحت هستند
ما می دانیم که از هر 10 نفر 9 نفر به اندازه کافی میوه و سبزیجات نمی خورند. و در این دنیای شلوغ، پیدا کردن زمان برای تهیه و پختن میوه ها و سبزیجات تازه می تواند سخت باشد. اینجاست که کنسروها واقعاً می درخشند!کنسو ها یک گزینه راحت و آماده هستند که در تمام طول سال در دسترس هستند. به علاوه، آنها یک راه حل ساده برای تامین کردن 5 تا 9 وعده توصیه شده سبزیجات در روز هستند.
3. میوه ها و سبزیجات کنسرو شده به اندازه تازه یا منجمد مغذی هستند
آیا می دانستید میوه ها و سبزیجات کنسرو شده معمولاً ظرف چند ساعت پس از چیدن کنسرو می شوند؟ این فرآیند تمام ویتامین ها و مواد معدنی مفید مانند کلسیم، ویتامین D و ویتامین C را در خود نگهداری می کند.به همین دلیل، سبزیجات کنسرو شده دارای مقادیر مشابه یا بالاتری از مواد مغذی مانند محصولات تازه یا منجمد هستند.
در مورد رب گوجه فرنگی، در واقع میزان لیکوپن و بتاکاروتن بیشتری نسبت به تازه دارند! این به دلیل فرآیند گرم کردن کنسرو است که باعث افزایش سطح این مواد مغذی ضد التهابی می شود.
4. سبزیجات کنسرو شده فواید سلامتی دارند
مطالعات نشان داده است افرادی که به طور منظم غذاهای کنسرو شده می خورند عادات غذایی سالم تری دارند. ما همچنین می دانیم که خوردن سبزیجات بیشتر به کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری ها مانند بیماری قلبی، فشار خون بالا و سرطان کمک می کند.به عنوان یک متخصص تغذیه، من همیشه توصیه می کنم گزینه هایی مانند سبزیجات کنسرو شده بدون نمک را انتخاب کنید. این به شما امکان می دهد سدیم اضافی و قندهای اضافه شده را کاهش دهید.
5. غذاهای کنسرو شده پایدار هستند
غذاهای کنسرو شده 2 سال تاریخ مصرف دارند! این یک زمان بسیار طولانی تر از 3-7 روز معمول برای محصولات تازه است. این ماندگاری طولانی می تواند به کاهش ضایعات غذایی کمک کند که برای پایداری سیاره ما بسیار مهم است. به علاوه، به این معنی است که همیشه سبزیجات در دسترستان است.وقتی میخواهم یک غذای آسان را بدون رفتن به فروشگاه درست کنیم، به سبزیجات کنسرو شده تکیه می کنیم. به عنوان مثال، درست کردن سالاد سبزیجات یا پاستا با مواد کنسرو شده بسیار آسان است.
در نهایت، فراموش نکنید که غذاهای کنسرو شده قابل بازیافت هستند. این امر به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای که از محل های دفن زباله ایجاد می شود کمک می کند. به سادگی قوطی را قبل از افزودن به سطل بازیافت خود بشویید. این قوطیها از فلز ساخته شدهاند که میتوان آنها را برای همیشه و بدون افت کیفیت بازیافت کرد!