تن ماهی یک غذای آماده و یک منبع پروتئينی بینظیر است که زمانی که با انواع سبزیجات ترکیب می شود طعمی منحصر به فرد به انواع غذاها و سالادها میدهد.
سالادی متفاوت و خوشمزه با کنسرو تن ماهی
در این مطلب قصد داریم دستورالعمل دو سالاد تن ماهی بینظیر را آموزش دهیم. این سالادها تعادل خوبی بین طعمها برقرار میکنند و پر از سبزیجات تازه هستند. معمولا سالاد کنسرو تن ماهی را میتوان به عنوان یک غذای کامل برای شام یا ناهار نیز تهیه کرد و از آن به عنوان یک غذای سبک لذت برد.
1.سالاد تن ماهی مدیترانهای:
گوجهفرنگی همراه با آرتیشوی مزهدار شده و زیتون کالاماتا طعمی ماندگار و لذیذ به این سالاد میدهد که با اضافه کردن کنسرو تن ماهی به آن حسی جدید را تجربه میکنید.
برای درست کردن این سالاد خوشمزه تن ماهی به سبک مدیترانهای همین الان دست بکار شوید و مواد اولیه را آماده کنید.
مواد اولیه:- گوجه فرنگی: 1 عدد متوسط یا بزرگ
- خیار : یک عدد
- کنگر فرنگی یا قلب آرتیشو مزهدار شده: 1 شیشه کوچک
- پنیر موزارلا: 100 تا 170 گرم
- زیتون کالاماتا: 10 تا 12 عدد بدون هسته
- آب زیتون کالاماتا: 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- سرکه سفید: 2 قاشق غذاخوری
- پونه کوهی خشک: نصف قاشق چایخوری
- پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
- پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به میزان دلخواه
- کنسرو تن ماهی: 2 قوطی با هر طعمی که دوست دارید
- نان: برای سرو
- دستورالعمل
- کنسرهای تن ماهی را مطابق دستورالعمل روی قوطی به مدت 20 دقیقه داخل آب جوش بجوشانید و سپس درب آنها را باز کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند.
- گوجه فرنگی، خیار و کنگر فرنگی را به اندازههای کوچک خرد کنید و سپس آنها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
- پنیز موزارلای تازه را به تکههای کوچک برش بزنید و به کاسه سبزیجات اضافه کنید.
- زیتونهای کالاماتا را نیز خرد کرده و به کاسه اضافه کنید.
- به تمام مواد داخل کاسه آب زیتون، روغن، سرکه، پونه کوهی و پودر سیر و پیاز را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
- تن ماهیها را آبکش کرده و به آرامی روی سالاد بریزید.
- این سالاد خوشمزه را میتوانید با نان معمولی، نان سیر یا حتی بدون نان سرو کنید.
2. سالاد فوری با کنسرو تن ماهی
این سالاد خاص در مهمانیهای شام یا عصرانهها روی میز خودنمایی میکند و مطمئنا طعم آن مهمانان شما را شگفتزده میکند.
مواد اولیه:- کنسرو تن ماهی: 2 قوطی
- سس مایونز: یک چهارم فنجان
- سس خردل دیژون: 1 قاشق چایخوری
- آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
- پوست نصف لیمو
- کرفس خرد شده: یک ساقه
- کنسرو کیپر: 1 قاشق غذاخوری خرد شده
- پیاز قرمز یا پیازچه خرد شده: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
- خیار خرد شده: 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
- نمک و فلفل: به میزان دلخواه
- دو عدد کنسرو تن ماهی را 20 دقیقه داخل آب بجوشانید و سپس تن ماهیها را از داخل قوطی خارج کنید تا خنک شوند
- کرفس، پیازچه، خیار و کیپر را خرد کنید و داخل یک ظرف بزرگ بریزید.
- به سبزیجات داخل ظرف 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده، پوست لیمو، آبلیمو، نمک و فلفل و سس مایونز و خردل را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا سس با تمام مواد کاملا مخلوط شود و طعمی بینظیر بگیرند.
- در نهایت 2 قوطی تن ماهی را نیز به سالاد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا تن ماهی نیز با سالاد مخلوط شود.
- این سالاد بینظیر را میتوانید بصورت ساندویچ نیز سرو کنید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.
- در تهیه ساندویچ با این سالاد خوشمزه از کاهو و گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.