در دستورالعملهای مختلف به اسپاگتی سس گوجهایی، گوشت، مرغ، شیر، کنسرو ذرت، انواع پنیر و سبزیجات اضافه میشود.
در این مطلب با ما همراه باشید تا چند دستور العمل اسپاگتی ایتالیایی بینظیر و خاص را یاد بگیرد و برای مهمانیهای خود آماده کنید.
طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی با مرغ
برای تهیه اسپاگتی ایتالیایی با مرغ روشهای خلاقانه زیادی وجود دارد. در اینجا ما یک رسپی اسپاگتی با مرغ و پنیر را به شما آموزش می دهیم که مطمئنا عاشق طعم آن میشوید. این دستورالعمل شامل اسپاگتی، مرغ، 3 نوع پنیر خامهای، چدار و موزارلا است. گوجهفرنگی نیز به این غذا رنگ و طعمی متفاوت میدهد و کاملاً با این سس پنیری هماهنگ میشود.
مواد اولیه برای اسپاگتی ایتالیایی با مرغ
- سینه مرغ: 2 عدد کوچک بدون استخوان
- ادویه ایتالیایی: 2 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به میزان دلخواه
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- کره: 4 قاشق غذاخوری
- پیاز : 1 عدد کوچک
- سیر: 3 حبه خرد شده
- آرد: 4 قاشق غذاخوری
- آب مرغ: یک فنجان
- شیر: سه چهارم فنجان
- پنیر خامه ای: 100 گرم
- پنیر چدار رنده شده: 1 فنجان
- پنیر موزارلا رنده شده: 1 فنجان
- گوجه فرنگی خرد شده: 1عدد
- اسپاگتی نازک: 300 گرم
- فلفل قرمز و جعفری خرد شده برای تزئین
دستورالعمل اسپاگتی ایتالیایی با مرغ
در این رسپی اسپاگتی با سس سفید و میزان زیادی پنیر تهیه میشود. طعم آن نیز لطیف و خامهای است. برای تهیه مراحل زیر را انجام دهید.
1.مرغ را با نمک، فلفل و ادویه ایتالیایی مزهدار کنید. تکههای مرغ را به مدت 5 دقیقه در روغن سرخ کنید تا کمی طلایی شوند.
2. کره را داخل ماهیتابه بریزید و پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید. آرد را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. آب مرغ و شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوطی یکدست تهیه شود. اجازه دهید سس با شعله کم چند دقیقه بجوشد.
3. اسپاگتیها را طبق دستور روی بسته بپزید و آنها را آبکش کنید تا آب اضافی خارج شود.
4. پنیر خامهای خرد شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند و پنیر آب شود. حرارت را خیلی کم کنید تا مواد کمی خنک شوند و سپس پنیرهای رنده شده چدار و موزارلا را اضافه کنید. اضافه کردن پنیر به سس خیلی داغ باعث میشود پنیر در سس بریده بریده شود.
5. سپس گوجه فرنگی رنده شده و پخته شده، مرغ پخته شده و اسپاگتی آبکش شده را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید.
اسپاگتی را در ظرف مخصوص فر بریزید و روی آن پنیر موزارلای رنده شده بریزید. اسپاگتی را در فر با دمای 400 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید. در نهایت روی اسپاگتی را با فلفل قرمز و جعفری تازه تزئین کنید.
طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی با سس گوجه
اسپاگتی با سس گوجهای طعمی منحصر به فرد و عالی دارد. در این رسپی از مرغ یا گوشت، گوجه فرنگی یا رب آماده و پنیر استفاده میشود.
مواد اولیه اسپاگتی ایتالیایی با سس گوجه
- اسپاگتی: 500 گرم
- سینه مرغ: دو عدد
- روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
- پونه کوهی: ۱ قاشق چایخوری
- پیاز خرد شده: 1 عدد
- سیر خرد شده: 3 حبه
- گوجه فرنگی خرد شده: 2 تا 3 عدد
- سس گوجه فرنگی: 1 قاشق غذا خوری
- سرکه قرمز: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
- ذرت: دو تا 3 قاشق
- شکر: ۲ قاشق چایخوری
- ریحان تازه خرد شده: نصف فنجان
- پنیر پارمزان رنده شده: به میزان دلخواه برای تزئین
دستورالعمل اسپاگتی ایتالیایی با گوجه فرنگی
1.سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و سپس با روغن زیتون، سرکه قرمز، سیر، نمک و پونه کوهی مخلوط کنید. مرغ را در ظرفی قرار دهید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید. اجازه دهید 30 تا 60 دقیقه مرغ مزهدار شود. در حالی که مرغ در حال مرینیت شدن است، سس را درست کنید.
نکته: بجای سرکه قرمز. میتوانید از سرکه سفید یا سرکه بالزامیک نیز استفاده کنید.
در این غذا میتوانید به جای مرغ از گوشت چرخ شده یا برای راحتی کار از کنسرو مایه ماکارونی نیز استفاده کنید.
2. گوجه فرنگیها را خرد کنید. می توانید بجای گوجه فرنگی تازه از رب گوجه، کنسرو گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی نیز استفاده کنید. در این صورت ممکن است طعم و بافت اسپاگتی کمی متفاوت شود.
3. سیر و پیاز را کمی در روغن تفت دهید تا سبک شوند. کمی شکر، فلفل قرمز خرد شده، کنسرو ذرت، پونه کوهی خشک و ریحان تازه را به همراه گوجه فرنگی به سیر و پیاز اضافه کنید. ترکیب را روی حرارت قرار دهید تا سس غلیظی تهیه شود. اجازه دهید سس در ماهیتابه حدود 20 دقیقه بجوشد
4. در تابهای دیگر کمی روغن زیتون بریزید و مرغ خرد را سرخ کنید. بجای سرخ کردن میتوانید مرغها را با کمی آب بپزید. مرغ پخته شده را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مرغها طعم بگیرند.
5. اسپاگتی را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید و آبکش کنید. اسپاگتی پخته شده را با آب سرد نشویید. نشاسته روی اسپاگتیها به نرم شدن غذا و مخلوط شدن سس با غذا کمک میکند.
6. سس آماده شده را روی اسپاگتی سرو کنید. در نهایت غذا را با پارمزان رنده شده و مقداری ریحان تازه تزئین کنید.
طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی بدون گوشت
اگر رژیم غذایی بدون گوشت دارید، رسپی اسپاگتی ایتالیایی بدون گوشت مخصوص شماست. در این مدل رسپیها انواع سبزیجات و کنسروهای گیلانی فود طعم بینظیری به غذا میدهند و به راحتی جایگزین گوشت قرمز و مرغ میشوند.
مواد اولیه اسپاگتی ایتالیایی بدون گوشت
- اسپاگتی فتوچینی یا نودل:200 گرم
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- کره : 2 قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده: 1 عدد کوچک
- قارچ اسلایس شده: 450 گرم
- ذرت: 2 تا 3 قاشق غذا خوری
- سیر خرد شده: 4 حبه
- نمک و فلفل : به میزان لازم
- سرکه بالزامیک: یک چهارم فنجان
- پنیر پارمزان رنده شده: نصف فنجان
- جعفری تازه (خرد شده): یک چهارم فنجان
1.در یک ماهیتابه بزرگ و عمیق، روغن زیتون و کره را روی متوسط گرم کنید. پس از داغ شدن پیاز را اضافه کرده آن را حدود 4 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس قارچهای اسلایس شده را اضافه کنید و حدود 7 دقیقه تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند و آب آنها کشیده شود. برای اینکه قارچها سیاه نشوند میتوانید کمی آبلیمو به آنها اضافه کنید.
کنسرو ذرت، سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و حدود 1 دقیقه دیگر تفت دهید تا قارچها طعمدار شوند. سرکه بالزامیک را نیز در آخر اضافه کنید.
2. اسپاگتی را به روش معمول در آب و نمک بجوشانید. زمانی که اسپاگتیها کمی نرم شدند آنها را آبکش کنید. نصف فنجان آب اسپاگتی را نگه دارید.
3. اسپاگتی آبکش شده، نصف فنجان آب اسپاگتی و نصف فنجان پنیر پارمزان را به مواد سس اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید. آنقدر هم بزنید تا سس به خوبی با اسپاگتیها مخلوط شود. جعفری را نیز در آخر اضافه کنید و هم بزنید.
کمی از غذا بچشید در صورت نیاز و به دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید.
اسپاگتی را در ظرف سرو بکشید و روی آن پنیر پارمزان رنده شده بپاشید.