کنسرو سیر سرخ شده گیلانی
250gr

کنسرو سیر سرخ شده گیلانی


توضیحات محصول:
کنسرو سیر سرخ شده و یا سیر داغ از سرخ کردن سیر در روغن تهیه شده و از انواع چاشنی‌هایی است که در غذاهای ایرانی از جمله انواع آش، خوراک‌هایی همچون کشک بادمجان و ... به کار می‌رود. سیر ماده ای است سرشار از آنتی اکسیدان که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و دارای خاصیت ضد سرطانی است و همچنین به عنوان آنتی بیوتیکی قوی شناخته می‌شود. کنسرو سیر سرخ شده گیلانی که در ظرف 250 گرمی تولید و عرضه می‌شود با استفاده از دستگاه اتوکلاو (دستگاه بزرگ بخار) تولید و کاملا استرلیزه شده است و عاری از هرگونه ماده نگهدارنده می‌باشد. قبل از مصرف کنسرو، حتما آن را به مدت 20 دقیقه درآب جوشانده و سپس میل نمایید.

تخفیف 5 % 216,000   205,200 تومان

در حالا حاضر موجودی محصول به اتمام رسیده است
Share

مشخصات محصول
وزن 250gr
بسته بندی درب آسان باز شو
ابعاد بسته بندی 10x10x8 سانتی‌متر
شماره پروانه 34/17000
انرژی 410 کیلو کالری
قند 2 گرم
چربی 6 گرم
نمک 40 میلی گرم
اسیدهای چرب تراس 0
افزودنی ها ندارد

  1         2         3         4         5      

+