توضیحات محصول:
کنسرو پیاز سرخ شده یا به تعبیر دیگر پیاز داغ از جمله عناصر اصلی و در مواردی چاشنی بسیاری از غذاهای ایرانی برای پخت و یا سرو کردن به شمار میرود. این ماده غذایی همچنان که تاثیری بینظیر در عطر و بوی غذای ایرانی دارد، طعمی دلچسب را نیز به آن میبخشد. برای تزئین و سرو غذاهایی چون انواع آش، کشک بادمجان، عدسی و ... نیز از آن استفاده میشود. تهیه پیاز سرخ شدهای با کیفیت و اعلا کاری زمانبر است و ممکن است باب میل همگان نباشد از این رو گروه غذایی گیلانی با استفاده از کنسرو پیاز سرخ شده گیلانی در ظرف 200 گرمی آن را به حفظ اصالت طعم در اختیار مصرف کننده گرامی قرار میدهد. این کنسرو با استفاده از دستگاه اتوکلاو (دستگاه بزرگ بخار) تهیه و کاملا استزلیزه شده است وهیچ نوع مادهی نگهدارندهای ندارد. قبل از مصرف کنسروها حتما آنها را به مدت 20 دقیقه در آب بجوشانید.
5 خاصیت شگفت انگیز پیاز برای سلامتی
مشخصات محصول | |||
---|---|---|---|
وزن | 200gr | ||
بسته بندی | درب آسان باز شو | ||
ابعاد بسته بندی | 10x10x8 سانتیمتر | ||
شماره پروانه | 34/17000 | ||
انرژی | 130 کیلو کالری | ||
قند | 0 | ||
چربی | 11 گرم | ||
نمک | 10 میلی گرم | ||
اسیدهای چرب تراس | 0 | ||
افزودنی ها | ندارد |