توضیحات محصول:
خواص سیر و تغییری که می تواند درعطر و طعم غذاهای مختلف ایجاد کند بر هیچکسی پوشیده نیست. سیر را میتوان در تهیه انواع غذا در اولین مراحل پخت مورد مصرف قرار داد و یا برای تزئین غذاهایی مانند انواع آش، کشک بادمجان و غذاهایی از این دست از آن استفاده کرد.
فرآیند پوست کندن سیر، خرد و سرخ کردن آن با توجه به بویی که در هنگام سرخ شدن متصاعد میشود ممکن است برای همگان خوشایند نباشد. به علاوه وقت گیر بودن این امور نیز امری دیگر است تا شما را بر آن دارد از سیر سرخ شده آماده استفاده نمایید.
تهیه محصولی با کیفیت با اطمینان به رعایت موازین بهداشتی در پروسه تولید آن محصول امری ضروری است. سیر سرخ شده منجمد گیلانی نمونهای از محصولات این گروه غذایی است که با استفاده از فناوری روز تهیه و منجمد شده است و شما می توانید با تهیه این محصول به راحتی و بدون دردسر آن را در تمامی غذاهایی که دوست دارید مورد مصرف قرار دهید.
مشخصات محصول | |||
---|---|---|---|
وزن | 200 گرم | ||
بسته بندی | درب آسان باز شو | ||
ابعاد بسته بندی | 4 × 17 × 24 سانتیمتر | ||
شماره پروانه | 24/17210 | ||
انرژی | 389 کیلو کالری | ||
قند | 4.2 گرم | ||
چربی | 50 گرم | ||
نمک | 0.29 گرم | ||
اسیدهای چرب تراس | 0.29 گرم | ||
افزودنی ها | ندارد |