ماهی تن زعفرانی گیلانی، از زعفران درجه یک و گوشت ماهی مرغوب و با کیفیت تشکیل شده است. این کنسرو است به دلیل وجود زعفران که طبع گرمی دارد برای افرادی که دچار سردی ماهی می شوند مناسب است. کنسرو تن ماهی زعفرانی گیلانی به جهت پروتئین بالا گزینه ای مناسب برای ورزشکاران و تغذیه ای سالم برای تمامی افراد است. به دلیل وجود امگا 3 در ماهی توصیه می گردد در طول هفته به عنوان یک غذای ثابت در رژیم غذایی استفاده شود. در این محصول از مواد نگهدارنده استفاده نشده و با استفاده از دستگاه اتوکلاو (دستگاه بزرگ بخار) فرآیند استریل کردن انجام می شود. وزن این محصول 180 گرم بوده و در ابعاد 9x9x5 سانتیمتر به فروش میرسد. پس از باز شدن درب کنسرو باقی مانده غذا را در یخچال و در ظرف کنسرو فلزی نگهداری نکنید زیرا ممکن است ماهی با فلز ظرف واکنش نشان دهد. بهتر است قبل از مصرف حتما 20 دقیقه جوشانده شود.
مشخصات محصول | |||
---|---|---|---|
وزن | ۷۲۰ گرم | ||
بسته بندی | در آسان باز شو | ||
ابعاد بسته بندی | ۱۸x۸x۹ سانتیمتر | ||
شماره پروانه | ۴۷/۱۰۳۲۹ | ||
انرژی | |||
قند | |||
چربی | |||
نمک | |||
اسیدهای چرب تراس | |||
افزودنی ها | زعفران |