ماهی تن دودی گیلانی، از طعم دلنشین و جالبی برخودار است. مصرف این کنسرو ماهی همراه با برنج طعم لذیذ و ماندگاری را برایتان به ارمغان میآورد. یکی از ویژگیهای مثبت ماهی تن دودی گیلانی، کم نمک بودن آن است که از این رو میتواند غذایی مناسب و مقوی برای ورزشکاران و افرادی که فشار خون بالا دارند باشد. کنسرو تن ماهی دودی گیلانی گزینه ای مناسب برای مسافرت و افرادی که فرصت و حوصله کافی برای پختن غذای خانگی را ندارند میباشد. در این محصول از مواد نگهدارنده استفاده نشده و با استفاده از دستگاه اتوکلاو (دستگاه بزرگ بخار) فرآیند استریل کردن انجام می شود. وزن این محصول 180 گرم می باشد. پس از باز شدن درب کنسرو باقی مانده غذا را در یخچال و در ظرف کنسرو فلزی نگهداری نکنید زیرا ممکن است ماهی با فلز ظرف واکنش نشان دهد. قبل از مصرف حتما 20 دقیقه جوشانده شود.
مشخصات محصول | |||
---|---|---|---|
وزن | ۷۲۰ گرم | ||
بسته بندی | در آسان باز شو | ||
ابعاد بسته بندی | ۱۸x۸x۹ سانتیمتر | ||
شماره پروانه | ۴۷/۱۰۳۲۹ | ||
انرژی | |||
قند | |||
چربی | |||
نمک | |||
اسیدهای چرب تراس | |||
افزودنی ها | طعمدار |