خورش قیمه از خورشهای بسیار لذیذ ایرانی است. علاوه بر ایران در عراق نیز طرفداران خود را دارد و برای تهیه آن از پیاز سرخ شده، رب گوجه فرنگی، لپه، گوشت قرمز، لیمو عمانی و سیب زمینی خلالی و سرخ شده استفاده میشود. معمولا برای عطر و طعم دادن به آن نیز در آخرین لحظات پخت دارچین، هل و گلاب را به آن اضافه میکنند. یکی از غذاهای آماده تولید شده توسط گیلانی غذاهای آماده خورش قیمه سیب زمینی با گوشت است. این خورش خوش طعم در ظرف 250 گرمی و با استفاده از دستگاه اتوکلاو (دستگاه بزرگ بخار) تهیه شده است و عاری از هرگونه ماده نگهدارنده میباشد. قبل از مصرف حتما آن را به مدت 20 دقیقه در آب جوشانده و میل نمایید.
مشخصات محصول | |||
---|---|---|---|
وزن | 250gr | ||
بسته بندی | |||
ابعاد بسته بندی | |||
شماره پروانه | |||
انرژی | |||
قند | |||
چربی | |||
نمک | |||
اسیدهای چرب تراس | |||
افزودنی ها |