دستور تهیه

طرز تهیه سوپ نخود فرنگی خوشمزه


نخود فرنگی به عنوان یک منبع پروتئین گیاهی شناخته می‌شود و سرشار از ویتامین‌های همچون C‌ و B و مواد معدنی است. یک کاسه سوپ داغ نخود فرنگی به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی برای روزهای سرد پاییز و زمستان عالی است. اما اگر حوصله و زمان پخت و پز ندارید یک قوطی کنسرو سوپ نخود فرنگی هم راه حل خوبی است.
 

اما اگر می‌خواهید خودتان این سوپ خوشمزه را بپزید در ادامه با گیلانی همراه باشید تا دستورالعمل چند سوپ نخود فرنگی خوشمزه را یاد بگیرید.
 

سوپ نخود فرنگی با گوشت

 

احتمالا یک سوپ نخود فرنگی سبز رنگ در نظرتان جذاب نیست چون رنگ و ظاهر آن با سایر سوپ‌ها تفاوت دارد. اما در واقع، سوپ‌ نخود فرنگی همراه با سبزیجات عطر و طعم خوبی دارد که شما را جذب می‌کند. این سوپ‌ تنوع خوبی به ناهار یا شام شما می‌دهد و یک غذای سبک و عالی خواهد بود.
 

این سوپ با نخود فرنگی و گوشت با استخوان تهیه می‌شود. علاوه بر این، برخی سبزیجات تازه نیز سوپ را در عرض چند ساعت کامل می‌کنند. به جای نخود فرنگی منجمد می‌توانید از کنسرو نخود فرنگی استفاد کنید که طعم بی نظیری به غذا می‌دهد و نیازی به پخت اضافه نیز ندارد.
 

این سوپ نخود فرنگی به راحتی درست می‌شود و آنچه به آن طعم لذیذی می‌دهد همان گوشت با استخوان است. زمانی که استخوان گوشت با سایر مواد سوپ می‌جوشد، ژلاتین‌های آن آزاد شده و سوپ مقوی‌تر و خوشمزه‌تر می‌شود. این سوپ بافتی نرم و خامه‌ای دارد.
 

مواد اولیه:
 
  • نخود فرنگی: 300 گرم
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • هویج پوست گرفته و خرد شده: 3 عدد
  • پیاز خرد شده: یک عدد بزرگ
  • ساقه کرفس خرد شده: 2 عدد
  • گوشت با استخوان: یک تکه متوسط
  • برگ آویشن: 4 شاخه
  • برگ بو: 1 عدد
  • آب معمولی یا آب مرغ: 6 لیوان خنک
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

دستورالعمل:

 

1.هویج و پیاز را بشویید پوست آن‌ها را بگیرید و نگینی خرد کنید. ساقه‌های کرفس را نیز پس از شستن به قطعات متوسط خرد کنید.
 

2. در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. هویج، پیاز و کرفس را اضافه کنید. پنج دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند و خامی آن‌ها گرفته شود.
 

نکته: بجای روغن زیتون می‌توانید از روغن مایع آفتابگردان معمولی نیز استفاده کنید.
 

3. بعد از اینکه سبزیجات کمی نرم شدند، گوشت با استخوان، نخود فرنگی، آب، آویشن، برگ بو، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید و درب قابلمه را بگذارید. در ابتدا حرارت را کمی زیاد کنید تا غذا به جوش آید و سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ کم کم پخته شود.
 

نکته: به جای نخود فرنگی تازه یا منجمد می‌توانید از کنسرو آن نیز استفاده کنید.
 

چند دسته‌ آویشن را با نخ ببندید و داخل سوپ بریزد و در آخر از سوپ خارج کنید.
 

4. حدودا یک ساعت زمان نیاز دارید تا سبزیجات و گوشت کاملا پخته شوند و سوپ کمی غلیظ شود. زمانی که گوشت کاملا پخته شد آن را از داخل سوپ بردارید و گوشت‌ها را از استخوان جدا کنید و گوشت‌های ریش ریش شده را دوباره داخل سوپ بریزید. استخوان را نیازی نیست داخل سوپ بریزید.
 

نکته: بجای گوشت قرمز می‌توانید از گوشت بوقلمون یا حتی ژامبون گوشت قرمز یا بوقلمون نیز استفاده کنید.
 

5. دوباره اجازه دهید سوپ چند دقیقه بجوشد تا گوشت با سوپ کمی مخلوط شود و سوپ جاافتاده‌تر شود. در این سوپ باید گوشت‌های ریش ریش شده کاملا مشخص باشند.
 

طرز تهیه سوپ نخود فرنگی میکس شده

 

سوپ نخود فرنگی با این دستورالعمل خیلی سریع و ساده آماده می‌شود و واقعا خوشمزه و لذیذ است. تنها کاری که باید بکنید این است که نخود فرنگی‌ها را با سایر سبزیجات داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید بجوشند. سوپ شما آماده است.
 

مواد اولیه:
 
  • نخود فرنگی: دو پیمانه
  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده: 1 فنجان
  • سیر له شده: 1 تا 2 حبه
  • هویج: 3 تا 4 عدد
  • ساقه کرفس: 3 عدد
  • برگ بو (اختیاری): 1 عدد
  • آب معمولی یا آب مرغ: 8 فنجان
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

دستورالعمل:


1.هویچ‌ها، پیاز و کرفس را خوب بشویید و خرد کنید. بجای پیاز می‌توانید از پیازچه ‌نیز استفاده کنید که طعمی فوق‌العاده به سوپ می‌دهد.
 

2. داخل یک قابلمه روغن بریزید و به آن پیاز را اضافه کنید. حدود 3 تا 4 دقیقه پیازها را تفت دهید تا کمی سبک شوند. نیازی نیست پیازها کاملا طلایی شوند. بعد از سبک شدن پیازها سیر را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه دیگر آن‌ها را تفت دهید. سیر را همزمان با پیاز اضافه نکنید زیرا سیر سریع می‌سوزد.
 

3.کرفس و هویج خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
 

4. برگ بو و کنسرو نخود فرنگی را نیز اضافه کنید و در نهایت آب را نیز داخل قابلمه بریزید. ابتدا با شعله زیاد اجازه دهید سوپ بجوش آید، سپس شعله را روی متوسط تنظیم کنید تا سوپ آرام آرام بجوشد. نمک و فلفل را نیز در این مرحله به سوپ اضافه کنید تا غذا مزه‌دار شود.
 

برای این سوپ، نخودها فقط باید بپزند تا نرم شوند، اما اگر بافت خامه‌ای و لطیف‌تری را ترجیح می‌دهید، اجازه دهید سوپ به مدت بیشتری بجوشد تا نخودها خیلی نرم و له شوند. حتی می‌توانید مواد سوپ را با گوشت‌کوب برقی بزنید تا کاملا یکدست و خامه‌ای شود.
 

اگر سوپ خیلی غلیظ شد، می‌توانید به آن کمی آب جوشیده یا آب مرغ یا آب گوشت اضافه کنید و بعد از چند دقیقه که جوشید آن را از روی حرارت بردارید.
 

برای پخت سوپ نخود فرنگی بهتر است از قابلمه بزرگ استفاده کنید تا مواد سوپ به خوبی بجوشند و مخلوط شوند.
 

زمان واقعی پخت سوپ بسته به اندازه قابلمه، میزان مواد اولیه، شعله گاز و میزان غلظت دلخواه متفاوت است.
 

همیشه راه‌ حل‌های سریع‌تری برای داشتن یک کاسه سوپ داغ و خوشمزه وجود دارد. یک قوطی کنسرو سوپ نخود فرنگی تازه می‌تواند یک وعده غذای خوشمزه و دلخواه باشد که در کمترین زمان ممکن آماده می‌شود. کافیست آن را گرم کنید و میل نمایید.


  1         2         3         4         5      

+