توضیحات محصول:
کنسرو سیر سرخ شده و یا سیر داغ از سرخ کردن سیر در روغن تهیه شده و از انواع چاشنیهایی است که در غذاهای ایرانی از جمله انواع آش، خوراکهایی همچون کشک بادمجان و ... به کار میرود. سیر ماده ای است سرشار از آنتی اکسیدان که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و دارای خاصیت ضد سرطانی است و همچنین به عنوان آنتی بیوتیکی قوی شناخته میشود. کنسرو سیر سرخ شده گیلانی که در ظرف 250 گرمی تولید و عرضه میشود با استفاده از دستگاه اتوکلاو (دستگاه بزرگ بخار) تولید و کاملا استرلیزه شده است و عاری از هرگونه ماده نگهدارنده میباشد. قبل از مصرف کنسرو، حتما آن را به مدت 20 دقیقه درآب جوشانده و سپس میل نمایید.
مشخصات محصول | |||
---|---|---|---|
وزن | 250gr | ||
بسته بندی | درب آسان باز شو | ||
ابعاد بسته بندی | 10x10x8 سانتیمتر | ||
شماره پروانه | 34/17000 | ||
انرژی | 410 کیلو کالری | ||
قند | 2 گرم | ||
چربی | 6 گرم | ||
نمک | 40 میلی گرم | ||
اسیدهای چرب تراس | 0 | ||
افزودنی ها | ندارد |