توضیحات محصول:
باقالی در دسته حبوباتی قرار دارد که حاوی میزان بالایی از ویتامین و مواد معدنی میباشد.
همچنین این ماده غذایی دارای مقادیر زیادی فیبر و پروتئین است. کاهش فشار خون و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی از دیگر خواص بیشمار باقالی است.
این ماده غذایی هم در غذاهایی مانند باقالی پلو و سایر غذاها مورد استفاده قرار میگیرد.
بهترین فصل برای تهیه باقالی تازه بهار و تابستان است. همچنین فرآیند از پوست درآوردن آن نیز بسیار زمانبر میباشد. به خصوص اگر برای تهیه باقالی پلو و غذاهایی مورد استفاده قرار گیرد که لازم باشد از پوست دوم نیز آن را درآورد.
بنابراین میتوانید برای مصارف خود از باقالی بدون پوست منجمد گیلانی استفاده نمایید که در هر فصل و زمانی با کیفیتی بیمثال در دسترس شماست.
این محصول با به روزترین تکنولوژی روز و بدون دخالت دست در صنایع غذایی گیلانی فود تهیه و به روش IQF مورد انجماد قرار گرفته است.
مشخصات محصول | |||
---|---|---|---|
وزن | |||
بسته بندی | |||
ابعاد بسته بندی | |||
شماره پروانه | |||
انرژی | |||
قند | |||
چربی | |||
نمک | |||
اسیدهای چرب تراس | |||
افزودنی ها |