توضیحات محصول:
طعم ترش و خوشمزهی غوره از چاشنیهای طبیعی و بسیار کارآمد برای خوراکها و انواع خورش و یا سالاد و دورچین غذاها است.
عدم دسترسی به آن در تمامی فصول سال فرصت استفاده از آن را ممکن است در هر زمانی برایمان مهیا نسازد.
غورهی تازه را میتوان در انواع خوراک مرغ، خوراک هایی مانند مسمای بادمجان و سایر خورشهای محلی به کار برد. همچنین با استفاده از آن و ترکیب با شکر در بعضی دیگر از انواع خوراکها میتوان طعمی ملس را خلق و نوش جان کرد.
صنایع غذایی گیلانی با تولید محصولی با عنوان غوره تازه منجمد، امکان دسترسی به آن را در تمامی فصول سال با کمترین زحمت برای مصرف کنندگان گرامی فراهم آورده است.
غوره تازه و منجمد گیلانی با استفاده از خوشههای تازهی غوره تهیه و توسط فناوری IQF منجمد شده است و در دسترس طرفداران طعم ترش و ملس میباشد.
مشخصات محصول | |||
---|---|---|---|
وزن | |||
بسته بندی | |||
ابعاد بسته بندی | |||
شماره پروانه | |||
انرژی | |||
قند | |||
چربی | |||
نمک | |||
اسیدهای چرب تراس | |||
افزودنی ها |