توضیحات محصول:
آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای ایرانی است که بیشتر به عنوان خوراکی مجلسی در مجالس و میهمانیها تهیه و سرو میشود. این غذای خوشطعم و لذیذ مخلوطی از میوه، گوشت (چرخ کرده و یا مرغ) و برنج است و اگر به روشی درست و اصیل تهیه شود طعمی بسیار مطلوب دارد. شاید یکی از دلایلی که باعث شود کمتر به سراغ پخت این غذای لذیذ برویم عدم دسترسی به آلبالوی تازه و خوش طعم در تمام فصول و نیز فرآیند هستهگیری آن باشد، به علاوه پخت آن و تهیه مایه اصلی فوت و فنهایی دارد که لازم است رعایت شود تا به پختی درست برسد. مایه آلبالو پلو منجمد گیلانی محصولی نوین است که طبخ این غذای اصیل ایرانی را بسیار سهل کرده و امکان تهیه آلبالو پلویی خوش طعم و همه پسند را برای شما عزیزان فراهم میآورد. این مایه از آلبالویهای تازه و درجه یک تهیه شده و تازگی آن دلیلی بر طعم عالی و کیفیت آن میباشد.
مشخصات محصول | |||
---|---|---|---|
وزن | |||
بسته بندی | |||
ابعاد بسته بندی | |||
شماره پروانه | |||
انرژی | |||
قند | |||
چربی | |||
نمک | |||
اسیدهای چرب تراس | |||
افزودنی ها |