خورشت قلیه ماهی یک غذای جنوبی و خوش طعم و عطر است که در هرمزگان، بوشهر، بلوچستان و ... پخته می شود. و با هر نوع ماهی که تمایل داشته باشید می توانید آن را طبخ کنید. اما تهیه این خورشت با تن ماهی هم امکان پذیر است و ترکیب ماهی تن با سبزی های خورشت قلیه ماهی طعم بی نظیری را ایجاد می کند. پیشنهاد می شود حتما این محصول را تست کنید و نظرات خود را در همین صفحه به اشتراک بگذارید. مواد تشکیل دهنده آن تمر هندی، ادویههای جنوبی و سبزیهای مخصوص است که به سبزیهایی چون گشنیز و شنبلیله میتوان اشاره کرد. در این محصول از مواد نگهدارنده استفاده نشده و با استفاده از دستگاه اتوکلاو (دستگاه بزرگ بخار) فرآیند استریل کردن انجام میشود. وزن این محصول 180 گرم بوده و در ابعاد 9x9x5 سانتیمتر به فروش میرسد. پس از باز شدن درب کنسرو باقی مانده غذا را در یخچال و در ظرف کنسرو فلزی نگهداری نکنید زیرا ممکن است ماهی با فلز ظرف واکنش نشان دهد. توصیه میگردد قبل از استفاده 20 دقیقه جوشانده شود.
مشخصات محصول | |||
---|---|---|---|
وزن | ۷۲۰ گرم | ||
بسته بندی | در آسان باز شو | ||
ابعاد بسته بندی | ۱۸x۸x۹ سانتیمتر | ||
شماره پروانه | ۴۷/۱۰۳۲۹ | ||
انرژی | |||
قند | |||
چربی | |||
نمک | |||
اسیدهای چرب تراس | |||
افزودنی ها | طعمدار |