توضیحات محصول:
حلیم یکی از غذاهای سنتی و دیرینهی مناطق خاورمیانه است. این غذای مقوی و لذیذ از ترکیب گوشت، گندم یا جو یا بلغور پخته میشود. برای تهیه آن گندم پوست کنده شده و کوبیده، با پیاز و گوشت و روغن مخلوط شده و ترکیبی بینظیر حاصل میگردد. چاشنی این غذا شکر و دارچین است و معمولا به عنوان صبحانه میل میشود. کنسرو حلیم با گوشت گیلانی از کنسروهای پرطرفداری است که بدون هیچگونه ماده نگهدارنده تهیه شده و در ظرف 460 گرمی عرضه میشود. در تهیه این کنسرو ازدستگاه اتوکلاو ( دستگاه بزرگ بخار) استفاده شده است و لازم است قبل از مصرف حتما آن را به مدت 20 دقیقه در آب جوشانده و سپس میل نمایید.
مشخصات محصول | |||
---|---|---|---|
وزن | 460gr | ||
بسته بندی | درب آسان باز شو | ||
ابعاد بسته بندی | 10x10x8 سانتیمتر | ||
شماره پروانه | 34/16083 | ||
انرژی | 18 کیلو کالری | ||
قند | 0 | ||
چربی | 1 گرم | ||
نمک | 200 میلی گرم | ||
اسیدهای چرب تراس | 0 | ||
افزودنی ها | ندارد |